Folyamatosan szivárognak a fotók a Barbie-film forgatásáról, legutóbb rikítós görkoris szerkóban kapták lencsevégre Margot Robbie-t és Ryan Goslingot, vagyis Barbie-t és Kent. 

Nagyban zajlanak a Barbie-film forgatási munkálatai, és az elmúlt héten több fotó is kiszivárgott a címszereplőt alakító Margot Robbie-ról, amint talpig rózsaszín Barbie-kosztümben elhagyja a lakókocsiját, valamint Ryan Goslingról, aki Barbie-hoz illő cowboy ruhát visel. Most újabb fotók láttak napvilágot a folyamatban lévő produkcióról, amelyeken a színészpáros láható neon színű görkoris szerelésben.

A jelek szerint a film igyekszik hűen visszaadni a népszerű játékfigurák outfitjeit. A kikerült felvételek egyébként arra utalnak, hogy a film nem napjainkban fog játszódni, és ezt a teóriát erősítik a stúdió által hivatalosan közölt fotók is. Az említett színészeken túl benne lesz még Issa RaeWill FerrellKate McKinnonSimu LiuMichael Cera és America Ferrera is.

A sztorival kapcsolatban egyelőre annyit tudni, hogy Barbie-t kidobják Barbie Worldből, mert nem elég tökéletes, így az emberek között kell boldogulnia. Mindez kísértetiesen hajaz a Disney-féle Bűbáj alapfelállására, ám bizakodásra ad okot, hogy a filmet az a Greta Gerwig jegyzi, akinek a Lady Birdöt és a Kisasszonyokat is köszönhetjük, és akiről okkal feltételezhető, hogy komolyabb irányt képzel el egy élőszereplős Barbie-film számára.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét