Szeptemberben debütál a Disney+ kínálatában a Hókusz pókusz 2., amelyben visszatér Sarah Jessica Parker, Bette Midler és Kathy Najimy is. 

Bár az 1993-ban bemutatott Hókusz pókusz című misztikus családi vígjáték vegyes fogadtatást kapott, a Disney új döntött, közel harminc év elteltével feltámasztja Kenny Ortega klasszikusát, egyúttal a Sanderson-testvéreket. A folytatásban mindhárom boszi-nővér visszatér: a Winifred-et megformáló Bette Midler, a Sarah-t alakító Sarah Jessica Parker és a Mary-t megszemélyesítő Kathy Najimy is. Mellettük a főbb szerepekben feltűnik még Whitney Peak, Lilia Buckingham és Belissa Escobedo is, nekik hármójuknak kell felvenni a harcot a három a bosszúszomjas boszorkánnyal.

Az eredeti tervek szerint a film stílusosan Halloweenkor debütált volna a Disney+-on, ám mint kiderült egy kicsit korábban, szeptemberben 30-án kerül majd be a streamingszolgáltató kínálatába. A sztori 29 évvel az eredeti események után veszi fel a fonalat, amikor is egy tinédzser, aki nem hisz a boszorkányokban, szándéka ellenére életre kelti a bosszúszomjas Sanderson-testvéreket.

Az eredeti film története szerint a salemi boszorkányüldözések idején élő Sanderson-nővérek szeretnének fiatalok maradni, ám mielőtt az ehhez szükséges ördögi tervüket véghez vinnék, a vallási fanatikusok lecsapnak rájuk, és akasztófára küldik. Mielőtt azonban a boszik kilehelnék a lelküket, sikerül élesíteniük egy átkot, amely szerint, ha egy szűz halloween éjszakáján, teliholdkor meggyújtja a fekete gyertyát, ami fekete lánggal ég, akkor a testvérek felélednek hamvaikból.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét