Július 28-án startol el a tengerentúlon a DC legagyamentebb sorozata, a Harley Quinn 3. évada. 

A Harley Quinn című animációs sorozat 2019 indult útjára, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy azonnal belopta magát a nézők (és a kritikusok) szívébe. Justin Halpern felnőtteket célzó rajzfilmsorozata viszonylag kevesekhez jutott el, ám akikhez mégis elért, azok már egészen biztosan tűkön ülve várják a folytatást, amihez most végre megérkezett az első teaser előzetes is. Bár a kedvcsinálóból nem sok minden derül ki, de a hangulat kellőképpen őrült és pikáns, és szerepel benne a Suicide Squad vezetője, Amanda Waller, sőt, a Suicide Squad-filmek rendezője, James Gunn is.

Az ultraerőszakos és szatirikus történetben betekintést nyerhetünk Joker és Harley elviselhetetlen, toxikus kapcsolatába, amelyből utóbbi úgy próbál kigyógyulni, hogy egy csapatot toboroz magának, akikkel különböző szupergonoszságokat hajt végre. Harley magának és a világnak is bizonyítani akarja, hogy Joker nélkül is megállja a helyét, közben pedig összebarátkozik Poison Ivy-val (Méregcsók), akihez egyre szorosabb viszony kezdi fűzni.

A sorozatban a DC-univerzum számos ikonikus karaktere feltűnik, többek között Doctor Psycho (Tony Hale),Cápakirály (Ron Funches), Sy Borgman (Jason Alexander), Gordon felügyelő (Christopher Meloni), Rébusz (Jim Rash), Kite Man (Matt Oberg), Batman (Diedrich Bader), és természetesen a bűn bohóchercege, Joker is, aki se veled, se nélküled hozzáállásával az őrületbe kergeti Harley-t.

A Harley Quinn esetében a 18 karika komolyan veendő: a Joker exbarátnőjéről szóló sorozat nagyon erőszakos és véres, alpári és obszcén humora pedig szó szerint nem ismer határokat. Ez tényleg nem a finomlelkűek világa.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét