Július 1-jén, vagyis most pénteken felkerül a Netflixre a Stranger Things 4. évadának utolsó két része, amelyből kiderül, mindenki túléli-e a Vecna elleni összecsapást. 

Már csak egy nap választ el minket a Stranger Things negyedik évadának egészen grandiózusnak tűnő évadzárójától, amelyben végre minden szál összefut majd Hawkinsban, és amelyben Tizinek és csapatának Tótágas egyik legkomolyabb gonoszával kell majd összecsapnia. A finálé nemrégiben egy saját plakátot is kapott, amelyen Tizi és Vecna néz szembe egymással.

Az utolsó két epizód közel négy órában meséli majd el a végső összecsapást. Az utolsó előtti rész követi a 4. évad hagyományát, és 1 óra 25 perc körül lesz, míg az évadzáró, nyolcadik epizód bőven kiérdemli az egészestés jelzőt tekintve, hogy 2 óra 19 perc játékidővel kell számolnunk – számolt be a Gamesradar.

A következő bekezdésben spoilerek lesznek, így csak akkor olvass tovább, ha neked is csak az utolsó két rész van hátra. Vagy, ha minden mindegy.

A Stranger Things 4. évadának első felvonása több hónappal a starcourti csata után veszi fel a fonalat, amikor is a banda tagjai kettéváltak: Will családja Tizivel Kaliforniába költözött, a többiek pedig maradtak Hawkinsban. Miközben Tizit borzalmas látomások gyötrik, és próbálja túlélni az iskolát, ahol még a suli menő lányai is zaklatják, Hawkinsban ismét megjelenik a gonosz, méghozzá minden eddiginél ijesztőbb formájában. A Vecna nevű förmedvény olyan áldozatokat szemel ki, akiket valamilyen trauma ért, és úgy küldi őket a másvilágra, hogy belebújik a bőrükbe, és belülről összetöri a csontjaikat.

Tiziéktől hamarosan el kell majd búcsúzni, ugyanis a negyedik rész fináléját követően már csak egy ötödik évad fog következni, mielőtt a széria véget érne. A Stranger Things egyik alkotója, Matt Duffer egyébként arról beszélt a napokban, hogy hamarosan belevághatnak egy spin-offba. Szerintetek lenne értelme?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét