Kellemes meglepetés volt a Jason Reitman rendezte Szellemirtók – Az örökség, így csak idő kérdése volt, hogy mikor rendelik be a folytatást. 

2021 novemberében debütált az új Szellemirtók, és mivel a film a várakozásokat felmúlva teljesített, nem meglepő, hogy a Sony Pictures zöld utat adott a folytatásnak. A hírt a hónap elején, a „Ghostbusters Day” alkalmával erősítette meg Jason Reitman, a szériát elindító Ivan Reitman fia, aki tisztlettel vitte tovább az eredeti filmek szellemiségét.

Bár a konkrét sztoriról még semmit sem tudni, sőt még a címe sem ismert, az már biztos, hogy a jövő évi ünnepi szezonban, egészen pontosan 2023. december 20-án lesz az amerikai premierje. A készítők azt is elárulták, hogy a szereplők egy ikonikus helyszínre is visszatérnek majd a második részben, méghozzá az egykori Szellemirtók bázisául szolgáló, elhagyatott tűzoltóállomásra.

A Szellemirtók – Az örökség a ’80-as években bemutatott két Szellemirtók-film történései után veszi fel a fonalat, amikor is New Yorkot elhagyja egy álmos, amerikai kisvárosba költöznek a szellemek, akiket néhány gyerek és egy esetlen tanár próbál meg visszapaterolni a túlvilágba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét