Az HBO Max kidobta a júliusi megjelenési listát, amelyek között több közönségkedvenc produkció is helyet kapott, mint például a novemberben debütált Szellemirtók – Az örökség is. 

Az HBO egészen parádés kínálattal készült a júliusi hónapra, így a felhasználóknak lesz miből csemegézniük, ha a hűvös szobában keresnének menedéket. Július 24-én érkezik például a műsortárba a legutóbbi Szellemirtók-film, az Örökség, ami kifejezetten kellemes meglepetés volt a 2016-os igen gyenge próbálkozás után. De itt még nincs megállj, július 17-én jön A Gucciház című önéletrajzi dráma, ami Oscar helyett végül Arany Málnát zsebelhetett be, valamint a hónap végén érkezik az egekig feldicsért Pókember: Nincs hazaút is, amelyet ősszel ismét bemutatnak a mozik, méghozzá bővített verzióban.

A klasszikus horror szerelmesei is elégedetten csettinthetnek, ugyanis július 4-én, azaz a mai napon felkerült a kínálatba az 1973-as Az ördögűző, a hó közepén pedig a magyar Post Mortem érkezik, amellyel a 94. Oscar-díjért folyó versenyen indultunk. Lesz még ezen kívül Szárnyas fejvadász 2049 (07.15), Óz a csodák csodája (07.09) és az Alica Vikander- féle Tomb Raider is, amit július 23-án tudunk majd megtekinteni.

Ami pedig a Szellemirtókat illeti, a napokban lehullt a lepel a folytatásról: a jelenlegi tervek szerint a jövő évi ünnepi szezonban, egészen pontosan 2023. december 20-án lesz az amerikai premierje.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét