Ráncfelvarráson esik át a Végső állomás franchise, a soron következő, hatodik évad más lesz, mint amit megszokhattunk. 

Egy ideje már tudjuk, hogy készül a Végső állomás hatodik része, ami az HBO Maxon fog debütálni, még nem tudni pontosan, hogy mikor. Egyelőre nagyon keveset tudni az új részről, annyi biztos, hogy az új Pókember-trilógia rendezője, Jon Watts rendezőként és producerként is dolgozik a projekten, a forgatókönyvet pedig Lori Evans Taylor és Guy Busick közösen jegyzik.

Bár a sztoriról jóformán semmit sem árultak el eddig a készítők, az eredeti franchise forgatókönyvéért felelős Jeffrey Reddick nemrég arról beszélt, hogy a hatodik rész más lesz, mint amit megszokhattunk. Noha Reddick nem vesz részt az új rész munkálataiban, folyamatos figyelemmel kíséri az eseményeket, így nem árt odafigyelnünk arra, amit legutóbb a készülő produkcióról mondott. „Csupán annyit mondhatok, hogy ez nem egy újabb sztori lesz, amiben emberek egy csoportja megmenekül a halál markából, aki később egyenként levadássza őket. Minden film kapott egy kis extra fűszert, hogy más legyen mint az előző. Ez azonban egy igazi Végső állomás-film lesz, nem követi a megszokott formulát, amit korábban létrehoztunk. Azt hiszem, ennyit elárulhatok” – mondta a franchise egykekori írója.

Hogy ez mégis mire utalhat, azt majd csak a hatodik rész közeledtével tudhatjuk meg, de nem bánnánk, ha egy friss, újfajta megközelítéssel sikerülne felrázniuk a készítőknek az idővel kissé egysíkúvá vált horror-szériát.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét