A májusi rövid kedvcsináló után most egy valamivel tartalmasabb előzetes érkezett a képregény alapján készült Újságoslányok sorozathoz. 

Bár a Netflix, HBO Max és Disney+ hármasa továbbra is vezeti a streamingszolgáltatók piacát, az Amazon streamingszolgáltatója, a Prime Video is kezdi felkötni a gatyaszárat, és egyre jobb tartalmakat gyárt az előfizetőknek. Az Újságoslányok című sorozat például szintén ígéretes alkotásnak tűnik, és most végre az első érdemleges előzetes is megérkezett a szériához.

A sorozat Brian K. Vaughan azonos című képregénye alapján készül, amely 2015 és 2019 között jelent meg Cliff Chiang rajzoló, Jared K. Fletcher beíró és tervező, illetve Matt Wilson színező közös munkájának köszönhetően. A történet középpontjában négy tizenkét éves tinilány (ErinMacKenzie, KJ és Tiffany) áll, akik újságkihordással próbálnak némi zsebpénzhez jutni, ám egyik alkalommal néhány fiatal megtámadja őket, és az események oda vezetnek, hogy a csapat egy időgépre bukkan. A főszereplők élete fenekestül felfordul, amikor egy titokzatos, időn túli háborúban találják magukat, amely a vaskézzel uralkodó felnőttek és a high-tech fiatalok között zajlik.

A szériátThor: Ragnarök forgatókönyvén is dolgozó Stephany Folsom jegyzi, a főszereplőket pedig Sofia Rosinsky, Camryn Jones, Riley Lai Nelet, valamint Fina Strazza alakítják. Az Újságoslányok július 29-én kerül fel az Amazon Prime Video kínálatába.

Aki pedig még a sorozat előtt szeretné elolvasni a képregényeket, az immár magyarul is megteheti a GABO jóvoltából. A hazai kiadás egyelőre a második kötetnél tart (itt és itt rendelhetőek meg), de a jövőben minden bizonnyal a további részeket is kézbe vehetjük majd magyarul.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét