Stephen King nem fogta vissza magát, őszintén elmondta egy kommentben, melyik volt az a film, ami annyira szörnyű volt, hogy inkább kivonult a moziból. 

A King-adaptációkkal lassan Dunát lehet rekeszteni, ami persze nem baj, az viszont már annál inkább, hogy néha pokolian rossz filmek születnek a horrorkirály regényeit alapul véve, ráadásul mind közül a legrosszabb talán pont az 1986-os Maximális túlhajtás volt, amelyet maga az író rendezett. (A szerzőt egyébként ezért a filmért az 1987-es Arany Málnán jelölték a legrosszabb rendező díjára is.) King nemrég a Twitteren egy komment keretében árulta el, melyik az az egyetlen film, amit képtelen volt végigülni, és inkább kisétált róla a moziból. Bár adná magát, hogy saját regényeinek adaptációi között keressük a választ, King számára a Michael Bay rendezte Transformers első része verte ki a biztosítékot. A szerző egyébként Linwood Barclay kanadai író posztjára reagált, aki azt írta, hogy a Jurassic World: Világuralom volt az első film évek óta, amit nem tudott végignézni a moziban.

Bár a Transformers valóban nem tartozik a legelmésebb filmek közé, hogy pontosan mi volt az, ami kivonulásra késztette az írót, az nem derült ki a posztból, cserébe viszont megkérdezte a követőit, hogy ők milyen filmekről jöttek ki a moziból.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét