Még egy hete sincs annak, hogy a Stranger Things 4. évada véget ért, de már most azt találgatják a rajongók, hogy mennyit kell aludni a szériát lezáró 5. évadig. 

A Netflix legsikeresebb sorozatának negyedik évada szokatlan felbontásban érkezett a streamingszolgáltató műsorába: május 27-én kaptunk 7 epizódot, július 1-jén pedig további kettőt, amelyek közül az egyik simán elment volna egy egészestés produkciónak, ugyanis két és fél órás volt. Sajnos a Stranger Things ötödik szezonja lesz a befejező évad, így már csak egyetlen évad választ el minket attól, hogy véget érjen Tizi és barátainak története.

Az új etap forgatási munkálatai természetesen még nem kezdődtek meg, jó hír viszont, hogy a Duffer tesók, azaz a Stranger Things alkotói azt nyilatkozták a Varietynek, hogy ezúttal nem kell majd olyan sokáig várni a következő etapig. Ha minden jól halad, az előzetes becslések szerint valamikor 2024 folyamán érkezhet az új évad.

Dufferrék a Collidernek adott interjúban azt is elárulták, hogy az 5. évad epizódjainál már normál hosszúságra fognak törekedni, viszont a finálénak ezúttal is megadják majd a módját, és egy egészestés résszel készülnek, minimum 2 óra maximum 2 óra 30 perc játékidővel. Egyelőre nyolc epizódot céloztak meg a készítők, és előzetesen 10 óra játékidővel számolnak, de ez természetesen a munkálatok előrehaladtával még változhat.

A Stranger Things 5. évadával nem ér véget a franchise, ugyanis az alkotók kilátásba helyeztek egy spin-off sorozatot, amely állításuk szerint teljesen más lenne, mint amire bárki is számít, beleértve a Netflixet is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét