Josh Andrés Rivera alakítja Sejanus Plinth szerepét, aki a fiatal Coriolanus Snow közeli barátja, és a második körzet mentora. 

Jövő év novemberében érkezik a mozikba a Suzanne Collins nagysikerű regénye alapján készült előzményfilm, amely évtizedekkel Az éhezők viadala eseményei előtt játszódik. Az Énekesmadarak és kígyók balladája története szerint a mindössze 18 éves Coriolanus Snow-nak mentorként kell helyt állnia a tizedik Éhezők Viadalán, ám ez közel sem egyszerű feladat, mivel a zűrös 12. körzet lány kiválasztottjából kell győztest faragnia. Snow-nak különösen fontos a győzelem, ugyanis ezzel szeretné visszaszerezni a Capitolium kegyeit családjára számára.

A premier közeledtével az alkotók egyre több szereplőről rántják le a leplet, többek között kiderült már, hogy az elnök fiatalkori alteregóját Tom Blyth (Az aranykor) játssza, a történet női főhőse, vagyis a 12. körzet lány kiválasztottja pedig Rachel Zegler (West Side Story) lesz. Ezen kívül Jason Schwartzman (A fantasztikus Róka úr) Caesar Flickerman, a játékok nagy beharangozójának ősét, Lucretius „Lucky” Flickermant formálja meg, Hunter Schafer (Eufória) pedig Coriolanus unokatestvérét és bizalmasát, Tigrist fogja alakítani.

Nemrég egy újabb szereplőről hullt le a lepel: Josh Andrés Rivera csatlakozott a készülő projekthez, akit a főszereplőt alakító Rachel Zeglerrel láthattunk együtt tavaly decemberben a Steven Spielberg-féle West Side Story-ban.

Sejanus Plinth
Fotó: Getty Images

Suzanne Collins 2010-ben A kiválasztott című regénnyel fejezte be Az éhezők viadala-trilógiát, majd 2020-ban egy előzményregényt is kiadott a történethez Énekesmadarak és kígyók balladája címmel. A most készülő produkció az írónő nemzetközi bestsellerének filmfeldolgozása, amely jövő novemberben érkezik a mozikba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét