Az 1930-as évek Amerikájában játszódó Amsterdam történetét olyan színészek keltik életre, mint Margot Robbie, Christian Bale és John David Washington. 

A Tőrbe ejtve után most újabb nyomozgatós, sztárparádéval operáló krimi érkezik a mozikba, méghozzá annak a David O. Russellnek a rendezésében, akinek a Napos oldalt, az Amerikai botrányt és a Joyt is köszönhetjük. Az Amsterdam a két világháború között, Amerikában játszódik, és két háborús veteránról (Christian Bale és John David Washington) és egy ápolónőről (Margot Robbbie) szól, akiket gyilkossággal gyanúsítanak meg. A három jó barát esküt tett, hogy történjen bármi, megvédik egymást, ennek megfelelően pedig megpróbálnak mindent megtenni, hogy kikeveredjenek a gyanú árnyékából, ám az nehezebben megy, mint gondolták. A Hollywood Reporter cikke szerint a barátok az amerikai történelem egyik legmegrázóbb titkos cselekményének középpontjában találják magukat, ám hogy ez pontosan mit is takar, azt egyelőre csak találgatni lehet. A film részben igaz történeten alapul.

A már említett szereplőkön túl olyan A-listás színészek adják a kilincset a filmben, mint Robert De Niro, Chris Rock, Taylor Swift, Anya Taylor-Joy, Mike Myers, Rami Malek, Zoe Saldaña, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Andrea Riseborough, Alessandro Nivola és Matthias Schoenaerts.

Az Amsterdam november 4-én kerül a tengerentúli mozikba, a hazai bemutatóról egyelőre nincs hír.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét