Játék készül Leigh Bardugo Árnyék és csont című könyvsorozatának netflixes adaptációjából.

Tavaly indult a Netflix videójátékos szolgáltatása, amely lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy androidos és iOS-es játékokat töltsenek le. Azóta egész szépen gyarapodik a kínálat, ráadásul a felhozatalra sem lehet panaszunk, ugyanis többek között Stranger Thingshez kapcsolódó játékokokkal is játszhatunk, de elérhető például a Moonlighter és az Exploding Kittens – The Game isbizony ez utóbbi Robbanó cicák nevű eszement partijáték mobiljátékos változata.

A streamingszolgáltató június Geeked Week nevű eseményén több játékot is bejelentett, többek között a nagysikerű Árnyék és csont játék verzióját. A Shadow And Bone: Destinies, azaz az Árnyék és csont: Végzetekben kedvenc karaktereink bőrébe bújva kell különböző döntéseket hozni. Mivel a játék jelenleg fejlesztés alatt áll, egyelőre nem sok mindent tudni róla, ám a streamingóriás szerint komolyan számítani fognak benne virtuális döntéseink.

árnyék és csont játék
Shadow And Bone: Destinies (Fotó: Netflix)

Jó hír, hogy a Netflix nem kér pluszpénzt a játékokért, tehát Shadow And Bone: Destinies a normál előfizetés részeként, alkalmazáson belüli vásárlások és reklámok nélkül bárki számára elérhető lesz valamikor a jövő év folyamán.

A széria második évadának forgatási munkálatai júniusban hivatalosan is véget értek, így várhatóan jövőre, a legjobb esetben idén év végén kerül fel a kész sorozat a Netflix kínálatába. A második évadról ide kattintva olvashattok bővebben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét