A Nappali műszak című akciódús vámpírfilmben Jamie Foxx és Snoop Dogg vámpírokra vadászik a busás jutalom reményében. 

Az utóbbi években nagyot esett a vámpírfilmek renoméja, különösen azok a produkciók sínylették meg, amelyek félelmetes, aljas fenevadakként mutatják be Drakula örököseit. A Netflix legújabb vámpíros filmje a Penge-trilógia és az Alkonyattól pirkadatig farvízén evezve igyekszik visszahozni az akciójelenetekkel teletömködött vámpírfilmek műfaját, ráadásul az előzetes alapján nem is kevés sikerrel.

A Nappali műszak sztorija szerint a főszereplő Bud Jablonskinak (Jamie Foxx) kissé feszült a viszonya feleségével (Meagan Good) és lányával (Zion Broadnax), amely leginkább arra vezethető vissza, hogy a veterán vámpírvadász medencetakarítónak álcázza magát, miközben vámpírokat gyilkolászik pénzért. Ebben segítségére van a szintén öregmotorosnak számító Big John Elliott (Snoop Dogg), valamint egy hányingerrel küzdő újonc, akit Dave Franco alakít.

A Nappali műszak parádés akciójeleneteit nem a véletlennek köszönheti: az itt producerként jelen lévő Chad Sahelski a John Wick-filmekért felel, a rendezői székbe pedig az a J.J. Perry ült, aki kaszkadőrként/kaszkadőr-koordinátorként is dolgozott már számos filmen. Az akciódús vámpírfilm augusztus 12-én válik elérhetővé a Netlix kínálatában.

Nem ez ugyanakkor az egyetlen izgalmasnak ígérkező vámpírfilm, amely a nyár folyamán érkezik. Augusztus 26-án landol a tengerentúli mozikban a Nathalie Emmanuel főszereplésével készült The Invitation, amelyben egy fiatal amerikai lány mit sem sejtve vidékre látogat egy angol esküvőre, ahol meglehetősen hamar kiderül, a frissen megismert rokonság tagjai előszeretettel fogyasztanak emberi vért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét