Kevesebb mint három hét múlva visszatér a képernyőkre a sokak által várt Harley Quinn című animációs sorozat, ám addig is itt van nekünk egy új előzetes, amely minden korábbinál többet árul el a soron következő, harmadik etapról. 

Sokak szívébe belopta magát a Harley Quinn című animációs sorozat, amelyben a címszereplő mellett számtalan népszerű DC karakter felbukkant már, többek között például Méregcsók (Paget Brewster), Doctor Psycho (Tony Hale), Cápakirály (Ron Funches), Sy Borgman (Jason Alexander), Gordon felügyelő (Christopher Meloni), Rébusz (Jim Rash), Kite Man (Matt Oberg), Batman (Diedrich Bader), és természetesen maga a bűn bohóchercege, Joker is. Egy előzetest már kaptunk a harmadik évadhoz, amelyből nagyjából kiderült, mire számíthatnak az érdeklődők, a premier közeledtével pedig egy vadiúj promóanyagot is közzétett az HBO Max, amely további információkat árul el az új etapról.

Ahogy korábbi cikkünkben is írtuk, a Harley Quinn egy meglehetősen obszcén, felnőtteket célzó széria, amelyben betekintést nyerhetünk Joker és Harley toxikus kapcsolatába, amelyből utóbbi úgy próbál kigyógyulni, hogy egy csapatot toboroz magának, akikkel különböző szupergonoszságokat hajt végre. Harley magának és a világnak is bizonyítani akarja, hogy Joker nélkül is megállja a helyét, közben pedig összebarátkozik Poison Ivy-val (Méregcsók), akihez egyre szorosabb viszony kezdi fűzni.

A Harley Quinn új évadában újra összeáll a banda, hogy zöldebbé varázsolják Gotham városát, Joker pedig elindul a polgármesteri választáson, amelyre sem a város, sem hőseink nem voltak felkészülve. A harmadik évad premierje az Egyesült Államokban július 28-án esedékes az HBO Maxon; rögtön 3 epizóddal nyit az új etap, majd ezt követően heti felbontásban érkeznek az új részek, mígnem szeptember 15-én az évadzáró rész is felkerül a streamingszolgáltató kínálatába. A magyar premierről egyelőre nincs hír.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét