A Csodálatos barátok című utazós sorozat Fred és George Weasley, vagyis az őket alakító színészek kalandokkal teli életébe enged betekintést. 

James és Oliver Phelps főszereplésével utazós sorozat indult az HBO Maxon. Az ikrek különféle földkörüli kalandokban vesznek részt, többek között Dubai-ban, St. Luciában, Izlandon és Írországban is tiszteletüket teszik, ráadásul a beharangozó alapján a Harry Potter filmekben Lunát alakító Evanna Lynch és a Ginnyt megformáló Bonnie Wright is felbukkan a sorozatban. A hat részes kalandszéria első epizódja már elérhető az HBO Max kínálatában.

A Fredet és Georgeot megformáló színészpárost a Harry Potter-filmeket követően többnyire csak kisebb szerepekben láthattunk viszont, közösen szerepeltek például a 7 Days: The Story of Blind Dave Heeley című életrajzi drámában, valamint a tavaly bemutatott, Anya Taylor-Joy főszereplésével készült Utolsó éjszaka a Sohóban című brit pszichológiai horrorfilmben.

A Harry Potter-filmek előzményének is betudható Legendás állatok-franchise legutóbbi része, a Dumbledore titkai április 14-én rajtolt el a mozikban, és mivel meglehetősen rosszul teljesített az amerikai mozipénztáraknál, a franchise folytatása is erősen kérdésessé vált. Mi személy szerint szerettük a Legendás állatok-franchise legújabb darabját, a Johnny Deppet váltó Mads Mikkelsen pedig (a tőle megszokott módon) pazarul alakított a gonosz varázsló szerepében, messze lekörözve az évek óta megújulni képtelen színészkollégáját.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét