A Netfixnél javában készül a Black Mirror (Fekete Tükör) soron következő, hatodik évada, és a hírek szerint már a casting is folyamatban van. 

Csaknem három év telt el azóta, hogy a Black Mirror legutóbbi, ötödik évada bekerült a Netflix kínálatába, így okkal türelmetlenkednek a rajongók, hogy mikor jönnek már a következő részek. Jelenleg túl sok mindent nem lehet tudni az új szezonról, annyi biztos, hogy a hatodik évad több epizódot tartalmaz majd, mint az előző, amely mindössze három részből állt, és az előző évadokhoz hasonlóan minden rész teljesen különálló lesz.

A Variety belső forrásokra hivatkozva most arról ír, hogy több színész is csatakozott a folyamatban lévő produkcióhoz. A portál értesülései szerint az új részekben felbukkan majd Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara Rugaard, Auden Thornton és Anjana Vasan.

A felsorolt színészek közül Aaron Paul neve csenghet a legismerősebben, ő ugyanis az a színész, aki a méltán népszerű Breaking Bad (Totál szívás) című sorozatban Jesse Pinkmant alakította. Josh Hartnett legutóbb a The Fear Index című sorozattal keltett feltűnést, de szerepelni fog majd Christopher Nolan hamarosan megjelenő Oppenheimer című életrajzi filmjében is.

black mirror hatodik
A Black Mirror hatodik évadának új színészei. (Fotó: Variety)

Charlie Brooker által jegyzett széria 2011-ben debütált a brit Channel 4 csatornán, és csak a harmadik évaddal, 2016-ban került be a Netflix kínálatába. A Black Mirror egy disztópikus sorozat, amelynek minden egyes epizódja sötét képet fest az emberiség jövőjéről, főként arról, hogy a technológiai fejlődés hogyan cincálja szét a társadalmat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét