A Bodies Bodies Bodies című horrorvígjátékban egy csapat gazdag fiatal egy kastélyban bulizik, amikor egy ártatlannak induló gyilkosos partijáték halálosra fordul. 

A 2019-es Ösztönt jegyző Halina Reijn rendezésében közeleg a horrorfilmekben jeleskedő A24 stúdió (Fehér éjszakák, A boszorkány) egyik soron következő produkciója, a Bodies Bodies Bodies, amelyhez a napokban érkezett egy új hangulatos előzetes is. A cselekményt tekintve Bee (Maria Bakalova) csatlakozik gazdag barátnőjéhez, Sophie-hoz (Amandla Stenberg), hogy egy távoli, patinás kastélyban bulizzanak a lány szintén gazdag haverjaival. Amikor a hangulat a tetőfokára hág, az alkohol és drogmámorban úszó fiatalok felvetik, hogy játszanak Bodies Bodies Bodies-t, amelynek lényege hogy ki kell találniuk, hogy közülük ki a gyilkos. Az ártalmatlan partijáték azonban véresen komolyra fordul, amikor az egyik gazdag gyereket meggyilkolják, és kiderül, hogy egy igazi gyilkos garázdálkodik a kastélyban.

Bakalova és Stenberg mellett feltűnk még a filmben Lee Pace, aki az egyik bulizó lány jóval idősebb barátját alakítja, valamint Pete Davidson, aki Sophie gazdag gyerekkori barátját formálja meg.

A Bodies Bodies Bodies című tinihorror augusztus 5-én rajtol el a tengerentúli mozikban, a hazai vetítésről egyelőre nincs hír.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét