Orphan: First Kill címmel előzményfilm készül az 2009-es Az árva című pszichothrillerhez, amelyhez most befutott az első előzetes. 

Jaume Collet-Serra nagy sikert aratott horrorfilmjében Kate (Vera Farmiga) és John (Peter Sarsgaard) örökbefogad egy kilencéves orosz kislányt, Esthert, hogy megpróbálják pótolni újszülött gyermekük elvesztését. A fiatal házaspár nagyon megkedveli a kislányt, az új testvérei közül a süketnéma Maxet (Aryana Engineer) is megbabonázza, ám Daniel (Jimmy Bennett) fenntartásokkal viseltetik iránta, és az iskolában is nehezen illeszkedik be. A feleség egy idő után gyanakodni kezd, ugyanis Esther sokkal jobban ismeri a szexet, mint azt egy kislánynak kellene, majd miután az árvaház vezetője, Abigail nővér (CCH Pounder) is ellátogat hozzájuk, hogy figyelmeztesse a családot a kislánnyal kapcsolatban, Kate rájön, hogy örökbefogadott gyermekük nem az az angyali teremtés, akinek korábban gondolták.

Az árva előzményfilmjét még 2020 februárjában jelentették be, akkor még Esther címmel. A David Coggeshall által írt Orphan: First Killben (magyarul Az árva: Első áldozat) viszontláthatjuk az Esthert alakít színésznőt, a most 25 éves Isabelle Fuhrmant, akinek CGI-jal fiatalították meg az arcát, testdublőrjeként pedig a 12 éves  Kennedy Irwint alkalmazták. Fuhrman mellett olyan színészek is fel fognak tűnni, mint Julia Stiles, Rossif Sutherland, Matthew Finlan és Stephanie Sy, a forgatókönyvért pedig az a David Coggeshall felel, aki a Kísértetjárás Connecticutban és a Scream: The TV Series című horrorokon is dolgozott.

Az Orphan: First Kill (magyarul Az árva: Első áldozat) augusztus 19-én érkezik a Paramount+-ra; arról egyelőre nem tudni, hogy lehet-e számítani mozis bemutatóra azokban az országokban, ahol nem elérhető ez a streamingszolgáltató.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét