Tovább bővült a Pókember-univerzumban játszódó Madame Necc szereplőgárdája. 

Már régóta tudni lehet, hogy a Sony Pictures filmet készít Madame Neccről, aki a Pókember-univerzum egyik kevésbé ismert, hipnotikus erővel bíró női szuperhőse. Bár arról továbbra sincs hír, hogy egy már meglévő képregényes történetszálra vagy egy teljesen kitalált sztorira épül-e majd a film, arról viszont egyre többet tudunk, hogy kik alkotják majd a sokak által várt produkció szereplőgárdáját.

A Deadline nemrég arról számolt be, hogy a Városfejlesztési osztályból és a Különválás című sorozatokból is ismert Adam Scott is csatlakozott a produkcióhoz, egyelőre meghatározatlan szerepben. Tudjuk emellett, hogy Madame Necc szerepére  A szürke ötven árnyalata-filmekkel befutott Dakota Johnsont nézték ki, valamint az Eufória és A Fehér Lótusz sztárja, Sydney Sweeney és a Családi üzelmekből és az American Horror Story-ból is ismert Emma Roberts is szerepelni fog a filmben.

Madame Necc
Adam Scott (Fotó: Deadline)

A képregényekben Madame Necc egy idősebb, súlyos izomgyengeségben szenvedő hölgy, aki egy pókhálóra emlékeztető rendszerből nyeri az erejét. Tekintettel a karakter korára, elég valószínű, hogy a Sony eltér majd a gyökerektől, és mondjuk egy Doctor Strange-hez hasonló irányba viszik el a projektet, sőt az sem kizárható, hogy Madame Necc fiatalkorát mutatják majd be egy előzményfilmben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét