Horror változatban tér vissza a Százholdas Pagony bárgyún kedves medvéje, Micimackó és jó barátja, Malacka. 

Mivel az év elején A. A. Milne világhíres gyermeknovellája, a Micimackó közkinccsé vált, várható volt, hogy előbb vagy utóbb valaki kapva kap az alkalmon, és újragondolja a sokak által ismert gyermekmesét. Erre végül nem is kellett sokat várni: az ötletre Rhys Frake-Waterfield író-rendező csapott le, aki úgy ítélte egy brutális és vérengző horror pont megfelelő lesz arra, hogy új életet leheljen a mindenki által jól ismert karakterekbe.

A Winnie the Pooh: Blood and Honey (magyarul Micimackó: Vér és Méz) alaptörténete szerint Róbert Gida egyetemre megy, így magára hagyja Micimackót és Malackát, akik élelem és társaság híján szép lassan visszatérnek állatias énjükhöz. A két jó barát elkezd préda után kutatni az erdőben – első körben például fel is zabálják Fülest –, majd kegyetlen mészárlásba kezdenek, és fiatal lányokat gyilkolnak mézért és a vérért.

Bár a premierről egyelőre sincs hír, nemrég kijött egy poszter is az alkotáshoz:

micimackó horror

Érdekesség, hogy a filmet nem messze attól az Ashdown-erdőtől forgatták Angliában, amelyről a mese írója, A. A. Milne a Százholdas Pagonyt mintázta. A produkciót egyébként a brit székhelyű Jagged Edge Productions gyártja, ami olyan alkotásokat jegyez, mint a The Legend of Jack and Jill és a The Curse Of Humpty Dumpty. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét