Varázspartik és lakomák a Harry Potter-filmekből címmel új varázslatos könyv érkezik magyarul a 21. Század Kiadó jóvoltából.

Harry Potter tematikájú partik megszervezésében nyújt segítséget Jennifer Carroll hamarosan érkező új könyve, amelyben olyan feladatokról, kézműves foglalkozásokról, partisnackekről olvashatsz, amelyeket a filmekből ismert varázslatos ünnepségek inspiráltak. A hivatalos fülszöveg szerint mindent megtalálsz majd a könyvben, amire egy „születésnap, Halloween, a Karácsonyi bál által inspirált estély, otthonos mozimaraton vagy egy elbűvölő Harry Potter esküvői fogadás” alkalmával szükséged lehet.

Egy kis ízelítő: lesz Halál ereklyéi koszorú, házi készítésű Teszlek Süveg, színpompás Roxfort pizza és házi kviddics bajnokság. Külön öröm, hogy az író állítólag úgy állította össze a partikellékeket, hogy azok mindegyike otthon megtalálható vagy könnyen beszerezhető legyen.

A 21. Század Kiadó gondozásában érkező művet várhatóan idén októberben vehetjük majd kézbe, és már azt is tudjuk, milyen lesz a magyar borító.

Varázspartik és lakomák a Harry Potter-filmekből
(Fotó: 21. Század Kiadó)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét