Az HBO Max nagysikerű szatirikus vígjáték-drámája, A Fehér Lótusz mind a nézők, mind a kritikusok körében nagy sikert aratott, így egyáltalán nem volt kérdés, hogy elkészül majd a második évad. 

Mike White minisorozatában egy maroknyi gazdag, főleg fehér amcsi megérkezik egy Hawaii luxusszállodába, hogy ott töltsék a nyaralást. A pihenés azonban nem egészen úgy sikerül, ahogy azt eltervezték, és ez mellesleg már a legelső jelenetben kiderül, miután valakinek a holttestét éppen pakolják egy repülőbe. A készítők nemrégiben az első hivatalos képkockákat is megosztották a következő évadról, amelyek közül az egyiken két, az első évadból ismert szereplő, Jennifer Coolidge (Stifler mamája) és Jon Gries látható egy olasz robogón. Coolidge egy piás, Tanya McQuoid nevű nőt alakít az első évadban, aki azért megy a festői szépségű Hawaii-ra, hogy az óceánba szórja frissen elhunyt édesanyja hamvait. Itt ismerkedik meg a Jon Gries által megformált Greggel, akivel kissé furcsa szerelmi viszonyba bonyolódik.

Fehér Lótusz  második évad

Hogy a második évad pontosan miről szól majd, arról egyelőre nincs hír, de azt már tudjuk, hogy A Fehér Lótusz következő évadának főszereplői F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Meghann Fahy, Tom Hollander, Michael Imperioli, Theo James, Aubrey Plaza, Haley Lu Richardson, Will Sharpe és Leo Woodall lesznek.

Az új szezon egyébként Szicíliában fog játszódni, és előzőnél eggyel több, azaz hét epizódból áll majd. A második évadot is a Rocksulit és a Narancsvidéket jegyző Mike White rendezi, David Bernad és Mark Kamine pedig executive producerként vesznek részt a projektben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét