Különleges kollekciót dobott piacra az Adidas: a módosított tornacipők stílusát a piás tudósról és kelekótya unokájáról szóló Rick és Morty című animációs sorozat ihlette. 

Dan Harmon és Justin Roiland őrült komédiája kultstátuszba emelkedett az évek során, és egy igen masszív rajongótábort is sikerült kialakítani magának, akik rendszerint tűkön ülve várják a soron következő évadot. Ugyan a hatodik évadnak egyelőre se híre, se hamva, a Rick és Morty rajongóknak már meg sem kottyan a több éves várakozás, hiszen jól tudják, hogy a türelmüknek végül mindig megvan a gyümölcse. (Dan Harmon korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy a jövőben már egyetlen évadra sem kell majd annyit várni, mint amennyit a negyedikre. Így legyen!)

A feszült várakozást enyhítendő, az Adidas piacra dobott egy új Rick és Morty cipőkollekciót, melynek tagjai leginkább a színvilág tekintetében igyekeznek visszaadni az animációs sorozat imádott hangulatát. Az X Speedportal névre keresztelt tornacipők népszerűsítésében olyan világszerte ismert futballisták vettek részt, mint Mohamed Salah, Vivianne Medema és Lionel Messi – hogy csak néhányat említsünk.

A széria készítői egy jópofa videót is összedobtak reklám gyanánt, amit szerintünk azoknak is érdemes lehet megtekinteni, akiket nem különösebben izgatnak az új Adidas cipellők.

A német sportszergyártó tavaly áprilisban egy South Park inspirálta sportcipőt is piacra dobott, egészen pontosan a sorozat folyton mariskázó törölközőjét, Törcsit rakták rá a módosított Campus 80s-as tornacipőkre.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét