Már javában zajlanak a harmadik évad munkálatai, A Bridgerton család színészei pedig egy hivatalos videóban jelentkeztek be a forgatásról. 

A Bridgerton család második évada 2022. március 29-én került fel a Netflix kínálatába, és a nyolc epizódos szezon alig pár hét leforgása alatt a streamingszolgáltató egyik legsikeresebb szériája lett. A kosztümös sorozatot már jóval korábban, 2021 áprilisában egy harmadik és egy negyedik évadra is megújították, a harmadik szezon munkálatai pedig el is kezdődtek most júniusban, már fotók is érkeztek a forgatási helyszínről.

Az új évad szereplői most egy hivatalos videóban köszöntek be a rajongóknak, amelyben láthatjuk többek között Hannah Dodd színésznőt az új Francesca szerepében (a karaktert eredetileg megformáló Ruby Stokes nem vállalta az új évadot). De természetesen felbukkan Luke Newton és Nicola Coughlan is, akik a harmadik évad főszereplőit, vagyis Colin Bridgertont és a titokban érte epekedő Penelope Featheringtont alakítják.

Julia Quinn regénysorozatán alapuló A Bridgerton család központjában egy nyolcgyermekes család, Bridgertonék állnak, akiknek a sorsát a szerző összesen kilenc köteten keresztül mutatta be. A netflixes széria első évada a család legidősebb lányára, Daphne-re fókuszál, a második évad pedig Daphné bátyja, Anthony szerelmi életét dolgozza fel.

A harmadik évad premierjéről egyelőre nincs hír, ám ha abból indulunk ki, hogy az eddigi két évad esetében közel egy év telt el a forgatástól a megjelenésig, az új szezon megjelenését előzetest 2023 nyarára saccolnánk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét