Végre magyarul is érkezik a nagysikerű Paper Girls – Újságoslányok képregénysorozat harmadik kötete, amelyben tovább folytatódik Erin, MacKenzie, KJ és Tiffany időn és téren átívelő története. 

Brian K. Vaughan zseniális képregénye 2015 és 2019 között jelent meg Cliff Chiang rajzoló, Jared K. Fletcher beíró és tervező, illetve Matt Wilson színező közös munkájának köszönhetően. A történet középpontjában négy tinilány áll, akik újságkihordással egészítik ki a zsebpénzüket, az események azonban hamar nem vár fordulatot vesznek, amikor néhány fiatal megtámadja őket, és ennek folyományaként a csapat egy időgépre bukkan. ErinMacKenzie, KJ és Tiffany egy titokzatos, időn túli háborúban találják magukat, ahol a vaskézzel uralkodó felnőttek állnak szembe a high-tech fiatalokkal.

A hazai kiadványokért felelős a GABO kiadó most a harmadik kötetet is bejelentette, amelyben Erin, Mac és Tiffany végre újra találkozik elveszett barátnőjükkel, KJ-vel az őskorban, ahol a lányok az időutazás eredetét is megismerhetik. A Paper Girls – Újságoslányok harmadik kötete a Képregénytesztra (augusztus 27.) fog megjelenni, de addig is 30 százalékos kezdeménnyel előrendelhetitek a kiadó webshopjából.

újságoslányok harmadik
Paper Girls – Újságoslányok 3. kötete magyarul. (Fotó: GABO)

A zseniális képregényből a Thor: Ragnarök forgatókönyvén is dolgozó Stephany Folsom rendezésében július 29-én sorozat érkezik a Prime Video kínálatába, amelyben Sofia RosinskyCamryn JonesRiley Lai Nelet és Fina Strazza alakítják a tizenéves újságoslányokat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét