Anne Rice kultikus regénye, az Interjú a vámpírral sorozat formájában tér vissza a képernyőkre, és most hosszú hallgatás után végre megkaptuk az első komolyabb előzetest is az új szériához. 

Az 1976-ban megjelent Interjú a vámpírral Anne Rice Vámpírkrónikák című sorozatának legelső darabja, amely egészen új megvilágításba helyezte a vámpírlétet. A regényből Neil Jordan készített filmet 1995-ben, olyan sztárokkal a főszerepben, mint a Lestatot alakító Tom Cruise, a Louis-t megformáló Brad Pitt, de játszott benne az akkor még gyerek Kirsten Dunst is.

Már 2020-ban tudni lehetett, hogy a tavaly elhunyt írónő Vámpírkrónikák gyűjtőnév alatt futó regénysorozatának jogai az amerikai AMC csatornához kerültek, így szinte biztos volt, hogy a szerző népszerű vámpírjai vissza fognak térni, méghozzá egy sorozat formájában. Februárban meg is érkezett az első hivatalos kedvcsináló az új szériához, most pedig megkaptuk az első hosszabb előzetest is, amelyben az új Lestat-Louis duót is láthatjuk.  A történet szerint Daniel Molloy (Eric Bogosian) podcastet készít egy arisztokrata vámpírral, Louiszal (Jacob Anderson), akit még az 1900-as években harapott meg a hírhedt vérszívó, Lestat de Lioncourt (Sam Reid).

Az új feldolgozásról egyelőre még nem tudjuk mit gondoljunk, annyi biztos, hogy a sorozatnak nem lesz könnyű dolga, ugyanis a Tom Cruise és Brad Pitt főszereplésével készült nagyjátékfilm meglehetősen magasra tette a lécet. Az Interjú a vámpírral nyolc epizódos első évada október 2-án érkezik az AMC-re.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét