Neil Gaiman kultikus képregénysorozatát a Netflix viszi kisképernyőre, rövidesen pedig a fotelben ülve követhetjük nyomon Sandman és a többi Végtelen kalandjait. 

Sandman augusztus 5-én érkezik a Netflixre, és most kaptunk egy nagyon látványos ízelítőt abból, mi is vár ránk a leegndás képregény sorozatadaptációjában. A tizenegy részes első évaddal érkező Sandman írója, producere és showrunnere a Wonder Woman és A Grace klinika mögött is álló Allan Heinberg, de a készítők között megtalálható az Acélembert jegyző David S. Goyer is (többek között az epizódok írójaként), illetve maga Neil Gaiman is, aki a sorozat alapjául szolgáló DC-képregények szerzője.

The Sandman története szerint okkultisták egy csoportja meg akarja idézni a Halált, ám helyette az álmok fejedelmét, Morpheust (Álom) sikerül csapdába ejteniük. Morpheus hetven évvel később szabadul csak fogságból, majd miután szörnyű bosszút állt elrablóin, elkezdni újraépíteni Álombirodalmát, amely távolléte alatt fokozatos sorvadásnak indult. Az álmok fejedelme útnak indul, hogy visszaszerezze a kormányzáshoz szükséges eszközeit, és begyűjtse az olyan meglógott álmokat, mint a sorozatgyilkos Korinthoszi.

A főszereplő Álom, másnéven Morpheus szerepét Tom Sturridge kapta meg, a további fontosabb szerepekben pedig olyan színészek bukkannak majd fel, mint Gwendoline Christie (Trónok harca), Kirby Howell-Baptiste (Szörnyella), Vivienne Acheampong (Boszorkányok), Charles Dance (Trónok harca) és Boyd Holbrook (NarcosLogan).

Egy korábbi cikkünkben összeszedtük, mi mindenre lehet majd számítani a sokak által várt szériával kapcsolatban, ide kattintva érheted el.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét