Elon Musk, a Tesla főnöke tagadta, hogy viszonya lett volna Nicole Shanahannel, a Google társalapítója, Sergey Brin feleségével.

A Wall Street Journal arról számolt be vasárnap, hogy Elon Musk, a világ leggazdagabb embere viszonyt folytatott egy házas nővel, méghozzá egyik jó barátja feleségével, Nicole Shanaha-val. A lap értesülései szerint Brin és Musk tavaly voltak szeretők, és ez vezetett a Google társalapítójának és feleségének válásához is.

Musk az ügy kirobbanása után tagadta a vádakat, a Twitteren a következőket írta: „Ez az egész egy baromság. Sergey és én barátok vagyunk, tegnap este is együtt voltunk egy buliban. Nicole-t pedig három év alatt ha kétszer láttam, mindkét alkalommal sok más ember társaságában. Semmi romantikus nem történt köztünk„. A techmlliárdos egy másik kommentben hozzátette: „Jó ideje egyáltalán nem is szexelt (sóhaj)„.

elon musk google
Sergey Brin, a Google egyik alapítója és felesége, Nicole Shanahan. (Fotó: Getty Images)

Musk magánélete mostanában meglehetősen sokat szerepel a hírekben. Néhány hete például mi is beszámoltunk róla, hogy a világ leggazdagabb emberének tavaly ikrei születtek egyik cége, az agychippekkel foglalkozó Neuralink felsővezetőjétől, Shivon Zilistől. Mindez akkor tudódott ki, amikor a szülők a bírósághoz fordultak, hogy a babák nevét úgy módosítsák, hogy az apjuk családnevét, középső névként pedig anyjuk vezetéknevét viseljék.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét