A társproducerként jelen lévő Joe Russo érdekes részletet árult el a folyamatban lévő élőszereplős Herkules-produkcióról.

A Disney újabb klasszikus rajzfilmjéből készül élőszereplős változat, és meglehetősen jól is halad a projekt, ugyanis már azt is tudjuk, hogy Guy Ritchie vállalta magára a filmet, aki rendezőként veszi ki a részét a munkálatokból. Tudjuk továbbá, hogy az 1997-es rajzfilm újrafeldolgozásáért a Russo-fivérek produkciós cége felel, a forgatókönyvet pedig az a Dave Callaham írja, akinek a Zombieland: A második lövés, a Feláldozhatok 1-2-3 és a Wonder woman 1984-et köszönhetjük, sőt ő felel a Marvel filmes univerzumában játszódó Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájáért is.

A filmfejlesztés még mindig korai fázisnál tart, ám Joe Russo nemrég egy érdekes információt osztott meg a GamesRadar olvasóival. E szerint igyekeznek majd tiszteletben tartani az eredeti mesét, miközben modern kikacsintásokkal frissebbé is szeretnék varázsolni a történetet. „Garantáltan tisztelegni fog az eredeti előtt, de lesz egy modernebb vetülete is a dolognak. Anthony (Russo) és én szeretjük a rajzfilmben, hogy vicces és felforgató. Szerintem ezt a humorérzéket igyekszünk magunkévá tenni a remake-ben is.”

Egyelőre még nem tudni, ki játssza majd a címszereplőt, de nem csoda, hogy sokaknak Chris Hemsworth ugrott be lehetséges jelöltként, Megara szerepére pedig elsőként Ariana Grande neve merült fel. Mindez még persze csak találgatás, ám előbbit mi is telitalálatnak érezzük a görög mitológiából ismert félisten, Herkules szerepére.

Ami pedig a kész produkciót illeti, bár a Disney élőszereplős alkotásai egy-két kivételtől eltekintve mind nagy csalódások voltak, ha a Russo-fivéreknek és rendezőnek sikerül megtalálnia azt a bizonyos egyensúlyt, amelyről beszélnek, akkor nem kizárt, hogy az új produkció akár még méltó párja is lehet a sokak által szeretett Disney rajzfilmnek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét