A Comic Conon közzétett előzetes után most kaptunk két teljes jelenetet is a Netflix hamarosan érkező Sandman sorozatához. 

Augusztus 5-én érkezik a streamingóriás kínálatába a Neil Gaiman képregényén alapuló élőszereplős sorozat, amelyhez a napokban egy nagyon látványos előzetest is kaptunkide kattintva te is gyors megnézheted. Most pedig érkezett két teljes jelenet is a sorozathoz: az egyikben Morpheus és Lucifer párosát, a másikban Halált láthatjuk „munka közben”.

A Sandman című sorozat Neil Gaiman azonos című képregénysorozatán alapul, amelynek jelentőségét jól mutatja, hgy elnyerte a sci-fi és fantasy műveknek járó World Fantasy-díjat. A történet azzal veszi kezdetét, hogy okkultisták egy csoportja meg akarja idézni a Halált, ám helyette az álmok fejedelmét, Morpheust (Álom) sikerül csapdába ejteniük. Mialatt az álomisten fogságban sínylődik, elszaporodnak a rémálmok, a világ pedig a feje tetejére áll. Hetven év elteltével azonban Morpheus kiszabadul, és felkerekedik, hogy újjáépítse Álombirodalmát, amely távolléte alatt fokozatos sorvadásnak indult. Kiszabadulása után nekiáll visszaszerezni a kormányzáshoz szükséges varázstárgyakat, amelyekkel rendet teremthet a világban, és begyűjti az olyan meglógott rémálmokat, mint a sorozatgyilkos Korinthoszi.

A széria showrunnnere Allan Heinberg (Wonder WomanA Grace klinika), aki íróként és executive producerként is kiveszi a részét a munkálatokból. David S. Goyer (Penge-trilógia, Batman: Kezdődik!) íróként és executive producerként van jelen, illetve maga Neil Gaiman is ott bábáskodik a produkció felett, aki forgatókönyvíróként és executive producerként is dolgozik a szérián – ez sokaknak jelenthet garanciát a minőségre.

Jól véssétek be a naptáratokba, augusztus 5-én érkezik a Sandman, ám ha addig szeretnél kicsit bővebben is olvasni a sorozatról, akkor ide kattintva azt is megteheted.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét