Alakul A Bridgerton család harmadik évada, ezúttal három új színészről hullt le a lepel. 

A Netflix FYSEE című májusi médiarendezvénye óta tudjuk, hogy széria harmadik évada Colin Bridgertonról és a titokban érte epekedő Penelope Featheringtonról szól majd, akiknek a kapcsolata barátságból szép lassan valami mélyebbé alakul. A Netflix sorozata eddig sorendben követte Julia Quinn könyvsorozatát, ám a Colin-Penelope párossal kivételt tettek a készítők, ugyanis az ő történetüket csupán a negyedik regény, a Romancing Mister Bridgerton (Mr. Bridgerton csábítása) dolgozza fel.

A színészek a minap hivatalos videóban köszöntek be a forgatásról, amelyben láthattuk többek között Hannah Dodd színésznőt az új Francesca szerepében (a karaktert eredetileg megformáló Ruby Stokes nem vállalta az új évadot), valamint Luke Newtont és Nicola Coughlant is, akik a harmadik évad főszereplőit, vagyis Colin Bridgertont és Penelope Featheringtont alakítják.

A Variety nemrég arról számolt be, hogy három új színész is csatlakozott az új évad szereplőgárdájához, méghozzá olyanok, akik teljesen új, a regényektől független karaktereket formálnak meg.

Daniel Francis a karizmatikus Marcus Andersont játssza, aki felkelti a társaság egyes édesanyáinak figyelmét, és ezzel többeket magára haragít.

Sam Phillips alakítja a különc Lord Deblinget, akinek gazdagsága és nemesi címe vonzó a nők szemében.

Végül, de nem utolsósorban James Phoon lesz Harry Dankworth, akit nem az esze, a műveltsége, hanem sokkal inkább a jóképűsége miatt kedvelnek a fiatal hölgyek.

bridgerton család harmadik
Fotó: Variety

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét