A Keresztapa több jelentét is itt forgatták, a nyár utolsó hónapjára pedig bárki szállást foglalhat a pazar maffiavillába. 

Idén ötven éve annak, hogy bemutatták a mozikban a Mario Puzo sikerregényéből készült A keresztapát. Francis Ford Coppola filmje 11 Oscar-jelölést és 3 aranyszobrot gyűjtött be, mind a kritikusok, mind a nézők megőrültek érte. A jubileumi évforduló alkalmából most itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy egy szerencsés csoport egy egész hónapot eltöltsön a gyönyörű, Staten Island-i villában, ahol a legendás trilógia számos jelentét forgatták.

Fotó: Airbnb

Bár az 1930-as években épült kastély belső terét felújították az évek alatt, a lakberendezők igyekeztek megtartani a ház elegáns, patinás hangulatát, kívülről pedig egy az egyben visszaköszön A Keresztapa-filmekből ismert épület. Van többek között egy irodaszoba egy hatalmas fából készült asztallal a közepén, hasonlóan ahhoz, amely mögött a hírhedt maffiavezér, Vito Corleone ült lánya esküvőjének napján. Az öt hálószobát és hét fürdőszobát magába foglaló szállás hangulatos alagsori bárral, pizzakemencével, edzőteremmel, játékszobával, valamint egy hatalmas sós vízű medencével várja a pihenni vágyó vendégeket.

Fotó: Airbnb
Fotó: Airbnb
keresztapa villa Airbnb
Fotó: Airbnb

A Corleone-re villa egy maximum ötfős csoport számára foglalható a teljes augusztusi hónapra, akik éjszakánként 50 dollárért (kb. 20 ezer forint) vehetik bérbe az ingatlant. Ha téged is érdekel a gyönyörű villa, akkor jó lesz sietni, ugyanis a foglalás a mai napon, azaz július 27-én indul magyar idő szerint 13 órakor.

keresztapa villa Airbnb
Fotó: Airbnb

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét