A Netflix élőszereplős film és animációs sorozat formájában is feldolgozza a Keanu Reeves közreműködésével készült BRZRKR című képregényt. 

Színészként jó eséllyel mindenki ismeri Keanu Reeves-t, ám azt talán még mindig kevesen tudják, hogy egy képregény is köthető a nevéhez, amelynél társalkotóként vette ki a részét a munkálatokból. A színész Matt Kindt íróval és Ron Garney rajzolóval közösen indította útjára a BRZRKR című képregényt, amelynek a főszereplője a félig isten, félig halandó Berzerker, aki épp az Egyesült Államok szolgálatában áll, és olyan véres feladatokat lát el, amelyekhez másnak nem fűlik a foga. A sztori szerint a halhatatlan félisten 80 ezer éves, és azért dolgozik az USA-nak, hogy cserébe fény derüljön az eredetére, és arra, hogy miképp vethet véget az életének.

BRZRKR netflix animációs
Fotó: BOOM! Studios

A Netflix látva a képregény elsöprő sikerét (melynek első száma 2021 márciusában jelent meg), rögtön berendelt egy előszereplős filmet és egy animációs sorozatot a történet alapján. Most maga a képregény ötletgazdája, Keanu Reeves beszélt a folyamatban lévő sorozatról a San Diego Comic-Con alkalmával, ahol többek között az is elmondta, hogy a két évadra tervezett anime a film folytatása lesz.

Hogy pontosan hány epizódot számlálnak majd az évadok, azt egyelőre nem tudni, ám az már bizonyos, hogy Keanu Reeves kölcsönzi a hangát Berzerkernek. Azt meg talán mondanunk sem kell, hogy a színész az élőszereplős produkcióban is szerepet kapott, ahol nem is akárkit, hanem a főszereplő félistent fogja megszemélyesíteni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét