Spanyolul és franciául is tanít már a szuper, magyar app

xeropan

A magyar fejlesztésű, díjnyertes Xeropan applikáció hatalmas lépést tett előre: a meglévő angol és német mellé júliusban megjelent a spanyol és a francia tananyag is! Így már összesen négy nyelv lett tanulható a weben, Androidon és iOS-en elérhető alkalmazással.

A Xeropan a többi nyelvtanuló alkalmazással szemben nem csupán szavakat és nyelvtant gyakoroltat, hanem nyelvi készségekre lebontva, a mindennapi nyelvet tanítja meg a felhasználók számára. “Mi nem ragadtunk le a tankönyv leckéinél, hanem élőbeszédet tanítunk olyan feladatokon keresztül, amelyek aktuális témákat dolgoznak fel. Minden lecke központjában egy videó áll, például egy interjú, vagy éppen egy aktuális filmelőzetes, amely a tanuló figyelmét tartalmával is leköti, miközben megtanítja a nyelv helyes használatára.

Már közel 5000 lecke áll a tanulók rendelkezésére, és egyetlen előfizetéssel akár párhuzamosan is tanulható az angol, német, spanyol és francia nyelv.”- mesélte nekünk Attila.

A fejlesztők valóban nem viccelnek: a meglévő leckék mellett folyamatosan frissülő heti leckékkel foglalják le a tanulókat, akik szórakozva sajátíthatják el a nyelvet. A nagy népszerűségnek örvendő chatbot funkció pedig, – amellyel beszélgetni is tudunk akár szóban, akár írásban- már spanyolul és franciául is társalog a felhasználókkal bárhol, bármikor.

Az alapvetően ingyenes alkalmazás összes PRO funkciója az első hét napban ingyenesen elérhető, aki pedig belevágna a tanulásba – ezzel közelebb kerülvén álmai diplomájához vagy munkájához – annak érdemes figyelnie a Xeropan socail media felületeit, ahol a tanító jellegű, illetve nyelvtanulással kapcsolatos tippekkel teli posztok mellett rendszeres kedvezményekkel és nyereményjátékokkal ösztönzik a követőket a nyelvtanulásra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét