Ava Corrigan regénye a nagysikerű netflixes sorozat, a Végzet: A Winx Saga alapján készült. 

Tavaly januárban került fel a Netflix kínálatába a népszerű rajzfilmsorozat, a Winx Club alapján készült élőszereplős széria, a Végzet: A Winx Saga, amely alapvetően pozitív fogadtatást kapott, így már februárban bejelentették, hogy érkezik a második évad. A történet először képregény formájában jelent meg Iginio Straffi ötlete nyomán Olaszországban (13 szám még magyarul is megjelent), majd a tündérlányok hatalmas népszerűségét látva az olasz alkotó úgy döntött, rajzfilm, majd élőszereplős formában is életre kelti a népszerű karaktereket.

A sorozat idén ősszel tér vissza a Netflixre, a júniusi Geeked Week alkalmából pedig már megkaptuk az első ízelítőt is, amelyben először láthattuk a Florát alakító Paulina Chavezt. A második etap előtt pedig még egy Winx-regény is érkezik Ava Corrigan tollából, amelyet a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában vehetnek kezükbe a hazai olvasók.

winx saga könyv
Fotó: Könyvmolyképző Kiadó

A regény fülszövege szerint az Alfea Nemzetközi Iskolában megkezdődik az új tanév, öt idegen lány, Bloom, Aisha, Stella, Terra és Musa pedig egy szobába kerül. Ők mind csak azt akarják, amit minden más tini: beilleszkedni, barátokat szerezni és megismerni önmagukat. Ám amikor egy ősi, rég legyőzött gonosz erő ismét felüti a fejét a kastély falain kívül, a tündérlányok rákényszerülnek, hogy próbára tegyék erejüket.

A kötet augusztus 26-án jelenik meg, és a cikkünk írásának pillanatában 2843 forintért rendelhető elő a kiadó webshopjából.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét