Ez biztos valami vicc – Különben dühbe jövünk remake????

különben dühbe jövünk
forrás: Netflix

A Netflix csinált már óriási hülyeségeket, nyúlt már bátran darázsfészekbe és bőven akad olyan film a felhozatalában, amit kár volt leforgatni, de a “Különben dühbe jövünk” remake akkora böszme ötlet, hogy elsőre nem is hittük el, hogy komoly.

Pedig bizony, hogy az. Itt is van a Netfixen az oldala, egy “csodás” előzetessel és egy augusztus 24-i premierdátummal.

Számos érv jut eszünkbe így hirtelen, hogy ezt a filmet miért NEM kellett volna leforgatni és ha kihagyjuk az egyértelműeket, akkor is ott marad, hogy igazából nem kellett volna és kész! Arra viszont ötletünk sincs, hogy miért kellett ezt megcsinálni? A kor előrehaladtával fejlődtek a filmes trükkök? Ez lehet, hogy egy Jurassic Park, vagy egy Star Wars esetében fontos érv (bár egyik filmnek sem lett még csak hasonlóan jó egyik modern technikát használó része sem), de itt teljesen felesleges.

A főszereplőknél találtak jobbat, rátermettebbet, viccesebbet? Ja, hát a méltán ismeretlen Edoardo Pesce, Alessandro Roja biztosan berobbantja majd a kasszát.

Nem mondjuk, hogy a BSTH-filmek szentek és senkinek nem kellene hozzájuk nyúlni, de annyi azért igaz, hogy a BSTH-filmek szentek és senkinek nem kellene hozzájuk nyúlni… Különben dühbe jövünk. És lesznek ezzel még így egy páran, nem?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét