Megjelent Julien Baker ‘B-Sides’ című kislemeze

Julien Baker

Julien Baker új EP-vel jelentkezett – „B-Sides” című kiadványán három intim és érzelmes dal kapott helyet, melyeket harmadik albuma, a „Little Oblivions” felvételekor rögzítettek. A szerzemények a „Guthrie”, a „Vanishing Point” és a „Mental Math” címeket viselik.

Hallgasd meg az EP-t ide kattintva

Az énekesnő nemrég belevágott The Wild Heart Tour című koncertsorozatába is, melyben Sharon Van Etten és Angel Olsen társaságában turnézik. A három tehetséges dalszerző-énekes Észak-Amerikát járja be augusztusban.

Julien Baker

Julien Baker „Little Oblivions” című lemeze a rajongók és a szakma szívét egyaránt elrabolta, és számtalan toplistán előkelő helyezést vívott ki magának. „Faith Healer” és „Hardline” című dalai különösen népszerűek lettek. A koronghoz egy remix kislemez is készült. Julien maga válogatta ki a kortárs független zene maroknyi tehetséges figuráját, hogy azok aztán feldolgozzák és remixeljék az album több dalát. Így helyet kap az EP-n többek között Half Waif énekes-dalszerző, az elektronikus zenei guru Helios, az ausztrál folktonicamester Gordi és a slowcore/shoegaze úttörő Jesu is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét