A Parajelenségek soron következő, nyolcadik része a hírek szerint a jövő év folyamán debütálhat. 

A 2007-ben bemutatott Parajelenségek (Paranormal Activity) hatalmas sikert aratott, ráadásul nemcsak a közönség, de a szakma is elismerően nyilatkozott vele kapcsolatban. A történet szerint egy fiatal pár kamerát szereltet a hálószobájukba, mivel a feleség, Katie úgy érzi, hogy nincsenek egyedül, a férj, Micah pedig bizonyítani akarja, hogy semmi nincs a házukban, amitől tartaniuk kellene. A felvételekből azonban hamar kiderül, hogy valami tényleg nincs rendben az otthonukban, a szörnyű élmények ráadásul egyre csak fokozódnak, az ifjú pár pedig az őrület határára kerül.

A mindössze 15 ezer dollárból forgatott kamerás horror világszerte 193 millió dollárt hozott, így nem volt kérdés hogy elkészül a folytatás. Bár a következő felvonások minősége folyamatosan romlott, a Movieweb értesülései szerint már zöld utat kapott a nyolcadik rész is, amely a hírek szerint a Paranormal Activity: The Other Side címet viseli majd. A Jason Blum producerrel készült interjú során a Variety írta meg, hogy a Parajelenségek 8. része 2023-ban érkezik, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a mozikban vagy egyenesen a streamingen fog-e majd landolni.

A Parajelenségek 7. része, a Next of Kin tavaly októberben debütált a mozikban, ám nem aratott túl nagy sikert, Jason Blum például egyenesen szörnyűnek nevezte, és egyúttal azt is mondta, itt az ideje véget vetni a kamerás horrorfranchise-nak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét