Az Anya Taylor-Joy és Ralph Fiennes főszereplésével készülő The Menu-ben sokkolóan exkluzív élményben lesz része a rongyrázós vendégseregnek. 

A The Menu címet viselő horror-vígjátékban Margot (Anya Taylor-Joy) és kedvese, Tyler (Nicholas Hoult) elutazik egy távoli és elhagyatott szigetre, hogy egy rendkívül elegásétteremben, a Hawthorne-ban étkezzenek. A helyet vezető Slowik séf (Ralph Fiennes) azonban nem igazán kedveli a kiváltságosokat, ezért egy igencsak bizarr menüt ötöl ki a számukra. Hogy pontosan mit, azt nem lehet tudni, ám abban egészen biztosak lehetünk, hogy ezúttal tényleg olyan fogásokat szolgálnak fel a vendégeknek, amit nem tudnak majd egyhamar elfelejteni.

A sztori akkor vesz igazán komoly fordulatot, amikor eldördül egy fegyver, és az egyik vendég ujját levágják. Most befutott a második hosszabb előzetes is a filmhez, amelyből az is kiderül, hogy Slowik séf 45 perces előnyt ad a vendégeknek, hogy elszökjenek az étteremből, és néhányan közülük bizony élnek is a lehetőséggel.

Az izgalmas alapsztori és a nívós színészgárda mellett a rendező személye is bizakodásra ad okot, ugyanis a produkciót Mark Mylod brit filmrendező jegyzi, aki olyan alkotásokon dolgozott, mint a Shameless-Szégyentelenek vagy A nagy fehérség. Jó hír, hogy a The Menu még az idén befut, a jelenlegi tervek szerint november 17-én debütál majd a mozikban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét