Befutott az első kép a Johnny Depp főszereplésével készülő Jeanne Du Barry című francia filmhez, amelyben a színész XV. Lajos király bőrébe bújik. 

Január óta tudni, hogy az elmúlt években a párkapcsolati botrányairól ismert színész leszerződött Maiwenn francia filmrendező készülő történelmi drámájának főszerepére, amelyben a züllött XV. Lajost fogja megformálni. Az 1700-as években játszódó alkotás egyébként nem közvetlenül róla, hanem egy Jeanne du Barry nevű kurtizánról szól, aki a semmiből odáig jutott fel, hogy a francia király is a kegyeibe fogadta, sőt Madame du Barry volt a Hőnszeretett Lajos becenéven elhíresült király utolsó „hivatalos” szeretője.

Az elmúlt években Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard botrányaitól volt hangos az internet, Hollywood pedig teljesen elpártolt a színésztől, miután a színészt párkapcsolaton belüli erőszakkal vádolták meg. A Heard ellen indított rágalmazás és becsületsértési perben a bíróság végül Deppnek adott igazat, a színésznő azóta fellebbezett az ítélet ellen.

Most az első hivatalos kép is befutott a folyamatban lévő produkcióról, amelyen Johnny Deppet láthatjuk Hőnszeretett Lajos szerepében.

Johnny Depp Jeanne du Barry
Johnny Depp mint XV. Lajos

A film ízig-vérig francia alkotás lesz, a főszereplő Madame du Barryt pedig az alkotás rendezője, Maïwenn Le Besco fogja alakítani. A fogatási munkálatok már júliusban megkezdődtek, így nem kizárt, hogy már jövőre örülhetnek a rajongók Johnny Depp visszatérésének.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét