Neil Gaman elképzelhetőnek tartja, hogy sorozat készüljön a Sandman démonvadászának főszereplésével.

Picivel több mint egy hete elstartolt a Netflix legújabb húzóprodukciója, a Sandman, amely Neil Gaiman, a brit írózseni azonos című képregénysorozata alapján készült (az első évadról szóló kritikánkat itt taláálod). A dark fantasy széria egyik mellékszereplője, Lady Johanna Contantine, akit a Who-ból ismert Jenna Coleman kelt életre, és akiről nemrégiben Gaiman is belengetett egy lehetséges spin-offot.

A képregény atyja a Variety-nek adott interjújában arról beszélt, hogy nagyon is lehetségesnek tartja, hogy Johanna saját sorozatot kapjon. „Bárki, aki látta a Sandman harmadik epizódját, az elmúlt hat hónapban megkeresett minket, és megkérdezte, hogy szerintünk lenne-e esély arra, hogy csináljunk egy Johanna Constantine-szériát Jenna Colemannel” – mondta a szerző.

Ráadásul nem Gaiman az egyedüli, aki szerint a karakterben bőven van még potenciál. A Rolling Stone-nak adott interjújában a széria egyik alkotója, Allan Heinberg is megjegyezte, hogy szeretnének még több jelenetet Constantine-nel.

Johanna figurája egyébként a DC Comics John Constantine nevű karakterén alapul (a karaktert eredetileg Alan Moore alkotta meg), aki egy züllött, kemény öklű nyomozó, aki különféle természetfeletti ügyekre specializálódott.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét