A korábbi részekhez hasonlóan a Legendás állatok: Dumbledore titkai is olvasható lesz forgatókönyv formájában. 

Legendás állatok: Dumbledore titkai április 14-én rajtolt el a mozikban, és bár a produkció megosztotta a közönséget, itthon viszonylag jól teljesített a pénztáraknál. A harmadik részben Göthe Salmander az erdőben tanúja lesz két csilin szülésének, kikelésének és az egyik fióka erőszakos elrablásának. A fiókát Gellert Grindelwald raboltatta el, hogy megölje és zombiként feltámassza, így a vezetőválasztáskor az állat majd az ő akaratának megfelelően választ. Grindelwald ellen Dumbledore vezetésével mentőcsapat alakul, akiknek tagjai Berlinben megakadályoznak egy merényletet, majd Bhután felé veszik az irányt az élő csilinnel, hogy útját állják a gonosz mágus elnökké választásának.

A Harry Potterkönyvek magyar kiadásáért felelős Animus Kiadó a napokban jelentette be, hogy az előző kötetkhez hasonlóan a Dumbledore titkai című új részhez is érkezik hivatalos forgatókönyv. A fülszöveg szerint a kötetben „nemcsak J. K. Rowling és Steve Kloves szövegét olvashatjuk, hanem bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé is: jelmeztervek, számítógépes helyszín- és grafikai tervek, valamint színészek és stábtagok gondolatai teszik teljessé az élményt„.

dumbledore titkai forgatókönyv
 A Legendás állatok: Dumbledore titkai  forgatókönyv magyar borítója. (Fotó: Animus kiadó)

A kötet várhatóan szeptember 23-én jelenik meg, és már bárki előrendelheti a kiadó webshopjából. A cikk írásának pillanatában 3992 forintért szerezhető be.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét