A régóta várós John Wick-előzménysorozat, a The Contintental a Peacock streamingszolgáltatón fog debütálni 2023-ban. 

Keanu Reeves alakította Rémkirály világában játszódó háromrészes minisorozat a Starz csatorna és a Lionsgate stúdió közös produkciójának indult, ám mint nemrégiben kiderült, a szériának végül a Peacock streamingszolgáltató ad majd otthont – írta meg a Hollywood Reporter. A The Continental című sorozat a John Wick-filmekből megismert bérgyilkos világba enged betekintést, ahol a szakma nagyjainak kultikus menedékhelyét, a címadó hotelt is jobban megismerhetjük. A történet középpontjában az akkor még fiatal Winston áll majd, aki át akarja venni az irányítást a legendás szálloda felett, de ehhez a New York-i alvilágon is keresztül kell birkóznia magát.

A John Wick-filmekben Ian McShane által játszott Winston fiatalabb kiadását Colin Woodell fogja alakítani, aki leginkább A légikísérő és A sötétség kora (The Originals) című sorozatokból lehet ismerős. Nem mellesleg a 2004-es Passió rendezője, Mel Gibson is aláírt a szériához, aki egy vadonatúj karaktert, egy bizonyos Cormac bőréje fog bújni.

Ami pedig a John Wick soron következő, negyedik részét illeti, a sokak által várt film többszörös csúszás után 2023. március 24-én debütál majd a mozikban. Az eredeti tervek szerint maga a sorozat csak a negyedik film után kerülhet képernyőre, így a The Continental minden valószínűség majd csak jövő márciust követően lesz elérhető a Peacock streamingszolgáltató kínálatában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét