Megmutatják magukat Tim Burton Wednesday című szériájának új karakterei. 

Harminc éve annak, hogy a különcségéről ismert filmes, Tim Burton szemet vetett az Addams familyre (egészen pontosan az alapjául szolgáló képregényekre), ám csak tavaly februárban nyert bizonyosságot, hogy a rendező zöld utat kapott egy élőszereplős sorozat elkészítésére, amelynek a Netflix ad majd otthont. Tim Burton rajongóiként már a kezdetektől figyelemmel kísértjük a sorozat alakulását, amelyhez most nemrég hangulatos képeket is kaptunk.

A first look fotókat a Vanity Fair osztotta meg az olvasókkal, melyeken Jenna Ortega mint Wednesday, Catherine Zeta-Jones mint MorticiaLuis Guzmán mint Gomez és Isaac Ordonez mint Pugsley látható.

Aki esetleg nem tudná, a Netflixen debütáló széria az Addams Family örökké morcos kislányára, Wednesday-re fókuszál, aki a Nevermore Academy nevű intézményben tanul, ahol paranormális képességeit igyekszik tökélyre fejleszteni. Wednesday-nek azonban nagyon nincs könnyű dolga, nem elég kiigazodni az iskola útvesztőiben, még egy rejtélyes sorozatgyilkos után is nyomozni kezd, illetve egy családját súlytó titokra is keresi a választ.

A pontos premierdátum egyelőre nem ismert, annyit tudunk csupán, hogy valamikor az ősz folyamán landolhat az ikonikus franchise legújabb darabja a Netflix kínálatában, amelyet a sajátos stílusú Tim Burton producerként és rendezőként is jegyez.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét