A Rémségek tára október végén debütál a Netflixen, és most érkezett hozzá egy kétperces kedvcsináló is, amelyben nagyon nem spóroltak a félelmetes jelenetekkel. 

Guillermo Del Toro nevét mostanság leginkább az új Pinokkió-adaptáció kapcsán hallani, ám nem ez az egyetlen produkció, amivel adós a rendező. A Rémségek tára című sorozattal a mexikói filmes visszatér kedvenceihez, a szörnyekhez, és olyan lidérces, bőr alá kúszó történetekkel kedveskedik a nézőknek, amelyek már első ránézésre is meggyőző szórakozással kecsegtetnek Halloweenre.

A nyolcrészes antológiasorozata nyolc különböző rémtörténetet mesél el, amelyek „részint az űrből, részint természetfeletti mítoszokból vagy simán az elménkből származnak„. Del Toro szerint a világ egyszerre lehet gyönyörű és rettenetes, és ez az, amit szeretnének megmutatni a Netflix új szériájában is.

Del Toro neve mellett bizakodásra ad okot, hogy az egyes epizódokat olyan alkotók jegyzik, mint ik, mint Jennifer Kent (A Babadook), David Prior (Üres ember), Catherine Hardwicke (Alkonyat) és Ana Lily Amirpour (Csadoros vérszívó). Ami a színészgárdát illeti, Essie Davis (A Babadook), Andrew Lincoln (Walking Dead), F. Murray Abraham (Mythic Quest), Tim Blake Nelson (Watchmen), Crispin Glover (Vissza a jövőbe II), Peter Weller (Robotzsaru) biztosan szerepelni fog a sorozatban, de feltűnik még a Harry Potter-filmek Ron Weasley-je, Rupert Grint, valamint Ben Barnes is, aki Kirigan tábornokot alakítja a szintén netflixes Árnyék és csont-sorozatban.

A mexikói rendező egyébként szerelmese a szörnyeknek, olyan ikonikus alakokat köszönhet neki a filmvilág, mint a Faun labirintusából ismert Sápadt Ember, az Ördöggerinc  szellemifiúja vagy A víz érintése emberszerű-hibridje.

A Rémségek tára október 25-én debütál a Netflixen, és négy napon át két-két új epizóddal jelenik majd meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét