Kevés jobban várós sorozat van most a Netflix repertoárjában, mint a Tim Burton nevével fémjelzett Wednesday, amelyhez most megérkezett az első teljes értékű előzetes is. 

Hamarosan debütál a Netflixen a Tim Burton rendezésében készülő Addams family sorozat, amelynek középpontjában a galád család ikonikus szereplője, a hollófekete hajú, sápadt arcú, örökké morcos kislány, Wednesday Addams áll. A sorozat egy sötét hangulatú, groteszk humorú coming-of-age sztorinak ígérkezik, amelyben a különc Wednesday-nek egy Nevermore Academy nevű intézményben kell helyt állnia, amely egy olyan iskola, ahová a hozzá hasonló, különleges képességekkel bíró gyerekek járnak. A morcos kamasznak azonban nincs könnyű dolga: miközben igyekszik eligazodni az iskola társadalmi életében, még egy rejtélyes sorozatgyilkos után is nyomozni kezd, illetve egy családját súlytó titokra is keresi a választ.

Vanity Fair osztott meg a minap hangulatos fotókat az új galád családról, most pedig befutott az első teljes értékű előzetes is, amelyet alább tekinthettek meg.

Az előzetes alapján a széria több mint ígéretes alkotásnak ígérkezik, morbid és groteszk humorú, pont olyan, amelyet a különc rendezőtől elvárrnánk. A 19 éves Jenna Ortega tökéletes Wednesdaynek tűnik, méltó utódja lehet a karakter leghíresebb megformálójának, Christina Ricci-nek, aki az 1991-es és 1993-as Addams Family-filmekben keltette életre a kislányt. Sokak örömére egyébként maga Ricci is színre lép a Tim Burton-féle szériában egy izgalmas új karakterként.

A Wednesday nyolc epizódos első évaddal valamikor az ősz folyamán debütál a Netflixen. Nektek hogy tetszik az előzetes?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét