Viola Davis leszerződött a Hunger Games spin-off Énekesmadarak és kígyók balladája szereplőgárdájához.

Az utóbbi időben egymás után érkeznek a hírek az Énekesmadarak és kígyók balladája szereplőgárdájához csatlakozó színésznőkről és színészekről. Tudjuk többek között, hogy  Tom Blyth (Az aranykor) játssza a 18 éves Coriolanus Snowt, a történet női főhőse, vagyis a 12. körzet lány kiválasztottja pedig Rachel Zegler (West Side Story) lesz. Jason Schwartzman (A fantasztikus Róka úr) Caesar Flickerman, a játékok nagy beharangozójának ősét, Lucretius „Lucky” Flickermant formálja meg, Hunter Schafer (Eufória) Coriolanus  unokatertvére és bizalmasa, Tigrist lesz. Az Emmy- és Golden Globe-díjas Peter Dinklage pedig Casca Highbottomt fogja alakítani, aki az Akadémia vezetőjeként fontos szerepet tölt be a fiatal Cornelius Snow életében. A legújabb értesülések szerint az Oscar-, Emmy-, Golden Globe színésznő, Viola Davis is szerepelni fog benne.

A Variety értesülései szerint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozat főszereplője a Volumnia Gault nev karaktert alakítja. Gault 10. Éhezők Viadala főjátékvezetője, aki tulajdonképpen az ötletgazdája a gyerekeket harcba küldő, megfélemlítő játéknak. Időközben pedig az első hivatalos jelentfotót is megkaptuk, amelyen Tom Blyth és Rachel Zegler látható mint a fiatal Coriolanus Snow és Lucy Gray Baird.

Fotó: Vanity Fair

Az Énekesmadarak és kígyók balladájának középpontjában a 18 éves Coriolanus Snow áll, akinek mentorként kell helyt állnia a tizedik Éhezők Viadalán. Ez azonban közel sem egyszerű feladat, mivel a zűrös 12. körzet lány kiválasztottjából kell győztest faragnia, ráadásul Snow-nak különösen fontos a győzelem: ezzel szeretné visszaszerezni a Capitolium kegyeit a családjára számára.

Suzanne Collins 2010-ben A kiválasztott című regénnyel fejezte be Az éhezők viadala-trilógiát, majd 2020-ban egy előzményregényt is kiadott a történethez Énekesmadarak és kígyók balladája címmel. A most készülő produkció az írónő nemzetközi bestsellerének filmfeldolgozása, amely 2023. november 17-én érkezik a mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét