Nem bír magával a világ leggazdagabb embere, Elon Musk most a Manchester United megvásárlásával élcelődik a Twitteren. 

A SpaceX és a Tesla atyjától már megszokhattuk, hogy furcsa, már-már meghökkentő kijelentésekkel sokkolja követőit a közösségi oldalon. Újabban a Manchester United labdarúgóklub megvásárlását pedzegette meg, amellyel ezúttal is sikerült nagy médiavisszhangot generálnia maga körül a milliárdosnak.

Megveszem a Manchester Unitedot is, szívesen” – írta az 51 éves férfi. A tweet hat óra leforgása alatt 500 ezer lájkot kapott, jelenleg közel 900 ezernél jár a számláló.

A kijelentés megosztotta a követőket, melyek között szép számmal akadtak olyanok is, akik örülnének, ha Musk megvenné a csapatot, mondván ráférne már egy alapos vérfrissítés. A Vörös Ördögök jelenleg az utolsó helyen tanyáznak a Premier League tabelláján, kevesebb mint 10 év alatt nyolc edzőt fogyasztottak el, és a sztárjátékos Cristiano Ronaldo is búcsút akart nekik inteni.

Mielőtt azonban túlságosan is elhatalmasodtak volna az indulatok, a milliárdos üzletember lehűtötte a kedélyeket, és közölte, hogy csupán viccelt a focicsapat megvásárlásával. Megjegyezte viszont, hogy ha mégis sportklub megvásárlására adná a fejét, akkor biztosan a Manchester Unitedet venné meg, mert ők gyermekkori kedvencei.

Elon Musknak természetesen bőven telne a Manchester United, vagy bármely másik focicsapat megvásárlása, jelenlegi nettó vagyonát ugyanis 263 milliárd dollárra becsülik a szakértők.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét