John Corbett is visszatér a Szex és New York És egyszer csak… második etapjában, mint Carrie Bradshaw egykori szerelme, Aiden. 

Februárban megérkezett a kultikus Szex és New York folytatása, az És egyszer csak…, amely nem aratott osztatlan sikert, mi sem szerettük igazán, pedig az eredeti szériának nagy rajongói vagyunk. Egy teljes cikk kevés volna ahhoz, hogy leírjuk, mi volt vele a bajunk, ám annyi biztos, hogy a többség nagyon hiányolta belőle Samantha karakterét, Kim Cattrallt, aki csupán említés szintjén szerepelt az újragondolt sorozatban.

Nos, ha Samatha nem is, egy szintúgy közkedvelt karakter visszatér a második évadban, méghozzá John Corbett személyében, aki több évadon át formálta meg Carrie Bradshaw szerelmét, Aident – adta hírül a Deadline. Hogy pontosan milyen sztorit szánnak a sármos asztalosnak, arról nem tudni, de nem lennénk meglepődve, ha Carry végül Aiden mellett horgonyozna le. Erre egyébként minden esély meg is van (SPOILER!), ugyanis Big és Carry szerelmének már az első rész után vége szakad, és Carry újra elkezdi keresni az igazit, bár nem igazán akarnak neki összejönni a dolgok.

Hogy pontosan mikor kerül képernyőkre a második évad, arról egyelőre nincs információ, ám a hírek szerint leghamarabb 2023-ban rajtolhat el az HBO Maxon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét